Mera nytt från Tim Holtz

Hej, idag visar jag lite mer från de nya stämplarna från Tim Holtz. Idag är de de mindre stämplarna som jag har ”maskat” på de två 4″x4″ korten.

Jag stämplade två ölsejdlar som jag ”maskade” över sejdlarna för att kunna stämpla en ölstämpel som även den ”maskades” innan den andra flaskan. Målade med Illustrator pennor. Mönsterpapret kommer från Kaisercraft, Factory 42.

Glaset i mitten ”maskades” innan jag stämplade det andra glaset och vinflaskan. ”Kulraden” och blomman har jag gjort med papperslera i silikonformar. Den är superlätt, väger ingenting. Målade dem med acrylfärg som jag strök lite metallvax över.

En tag 3″x6″ strök jag lite vit Heavy Gesso innan jag sprejade Dylusions, shimmer spray så att det täckte. Stämplade med en textstämpel. Fjärilarna är även de gjorda i papperslera. Silikonformarna är faktiskt bakformar men passar ypperligt till papperslera 🙂

Lite ostduk har jag använt till båda korten och tagen.

Material:
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic Kraft
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Factory 42
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Ivory 
Stick It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided – Large
Dylusions Shimmer Spray 29ml – Cut Grass
Dylusions Shimmer Spray 29ml – Fresh Lime
Spectrum Noir Illustrator
Tim Holtz Mini Blueprints Strip Cling Stamps 3X10 – Wine (Kommer inom kort)

Tim Holtz Mini Blueprints Strip Cling Stamps 3X10 – Beer (Kommer inom kort)
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Ledger Script
Prima Iron Orchid Designs Vintage Art Decor Mould 5X8 – Moulding 1
Prima Finnabair Art Alchemy Metallique Wax 20ml – Old Silver
Prima Finnabair Art Alchemy Metallique Wax 20ml – White Gold 
Dritz Cheesecloth Packaged 3 Square Yards
Scor tape

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *