Layout med Kaisercraft Misty Mountains

Denna veckan har jag fått feeling när jag såg det helt underbara Mönsterpappren från Kaisercrafts Misty Mountains och gjort en Layout, vilket är väldigt oväntat från mig 🙂 .

Jag börjar med att leta upp två Distress färger som jag tycker matchar bra till mönsterpappren i denna kollektionen.

Ett vanligt vitt cardstock fick bli min bas, men så här i efterhand önskade jag att jag varit lite smartare och använd det härliga cardstocket från Vicki Boutin det hittar ni här. Däremot har jag även här använt mig av Vicki Boutins härliga Kissing technique för att skapa min bakgrund.

Det matchande stickersen är något som jag hittade i mina gömmor och texten har jag skrivit ut på vår vanliga skrivare hemma och på ett vanligt vitt cardstock. Det är ju inte alla skrivare som du kan stoppa i ett cardstock men som tur var kan man det med vår.

Den här Die-cutsen tycker jag passar perfekt till mitt kort, för den här uppstigningen var verkligen en utmaning men tuffa Alicia trodde på sig själv förstås. En härlig inställning och ett underbart minne tillsammans med henne och hennes fantastiska familj.

Det var väldigt svårt att få ett riktigt bra foto på detta ”stora kort” jag burkar ju nöja med med mindre kort liksom. Jag hoppas att ni som jag fått feeling för Misty Mountains, ni hittar hela kollectionen HÄR.

 

Material:
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Misty Mountains
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Misty Mountains
Distress Inkpad
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Scalloped Border

 

Det var allt från mig så här i Påskveckan. Jag hoppas att ni som jag får njuta av några extra ledigt dagar och lite extra god mat.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *