Snart Påsk

Hej! Idag har jag gjort ett påskkort med Lawn Fawn Jul (vinter) stämplar som jag hade hemma. Jag använde mig av både kaninerna och fågeln från setet”snow day”. Skar ut dem med hjälp av diesen som hör till.

2018-03-16-13.17

Inkywings har kommit ut med några nya clearstamps ”till brudparet” där det finns ett fint Glad Påsk som jag använde på detta kortet. Stämplade det och klippte ut det som en skylt som jag målade med lite distress ink färg.
2018-03-16-13.18
Klippte ut ett ägg av ena sidan av pappret ”So punny” av doodlebug design inc. och använde andra sidan som bakgrundspapper. Klippte ut lite gräs från ett grönt papper som jag hade här hemma. Hittade ett gult band i mina gömmor och limmade på några hjärtan från 28 Lilac Lane.Limmade fast det på ett 6″ x 6″ cardstock och ritade lite streck och prickar med en svart penna.
2018-03-23-14.37

Material:
 Crafters Companion Watercolour Card Pack
Doodlebug Petite Prints Cardstock 12X12 12/Pk – So Punny

Tim Holtz Distress Oxide Ink Reinker 14ml – Vintage Photo

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Snow Day
 Lawn Fawn Custom Craft Die – Snow Day
28 Lilac Lane Tin W/Sequins 40g – My Valentine
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Till Brudparet

Det var allt för mig denna veckan. From nästa vecka kommer jag att blogga varje vecka på onsdagar. Hoppas vi ses då. Ha en härlig Påsk! kram
250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *