Scrap- och bloggpaus

Kära scrapvänner! Ganska precis nu är det 11 år sen jag började så smått att scrappa. Skapade mina första layouter, påbörjade ett minialbum (som inte är färdigt!!), och gjorde några tafatta försök att göra kort. Och om någon månad är det 3 år sen jag började här i Cili In Papers designteam. Wow! Så skoj!
Så, inte är det konstigt att jag tar en liten paus? 😉 Jag behöver ladda batterierna lite, och tänkte ägna våren och sommaren åt det. Därför kommer ni inte se mig och mina alster här förrän till hösten. Tack och lov finns det fantastiska talanger på Cili In Papers som rycker in och täcker upp för mig under tiden. Så ni kan lugnt fortsätta följa den här bloggen för att få en daglig dos inspiration. <3

Så här på min sista bloggdag innan pausen bjuder jag på en kavalkad av alster jag bidragit med här hos Cili In Papers de senaste tre åren. Allra sist ligger också två av de allra första layouter jag skapade… ever… Alltså för 11 år sen! Snälla, säg att jag utvecklats sen dess! 😉

Ha en underbar vår och sommar, så ses vi när löven börjar skifta färg! Puss och kram! <3

Här kommer så två av mina allra första layouter. Håll tillgodo! 😀

STOR KRAM! <3

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *