Ett glas rött – Tim Holtz

Hej. Här har jag ”maskat” vinglas och vinflaska så att vinglaset kommer i framkant. Jag stämplar först vinglaset på det vita pappret, sedan stämplar jag det på Inkadinkado Stamping Mask Paper som jag klipper ut och fäster över vinglaset. När det är gjort är det bara att stämpla vinflaskan.

Färglagt med Spectrum Noir Illustratorpennor. Efter att jag målade vinet i glaset så täckte jag det med Glossy accents. det tar rätt så lång tid att få det att torka så det var det sista jag gjorde. Stämplade Happy birthday som jag embossade med svart. Bundit ett snöre som dekoration, liknande finns HÄR.

Insidan blev enkel, bara utstansad rektangel som jag ”smutsade” i kanterna och en stämpel.

Material:
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic Kraft
Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Inkadinkado Stamping Mask Paper
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Wine Blueprint
Altenew Clear Stamps 6X8 – Birthday Builder
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Rectangle
Spectrum Noir Illustrator
Inkssentials Glossy Accents

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *