Maja Design-Celebration

Denna veckan har jag gjort några Grattis kort med hjälpa av det superfina mönsterpappren i Maja Design senaste kollektion Celebration.

Det finns en hel hög med läckra mönsterpapper och här har jag valt en av det fina 20-tals tjejerna, tänk så läckra  och kvinnliga kläder som var mode då. Det vita blommorna får mig att tänka på vitsippor och snart är backarna fulla av dem.

I samma stil är det rosa kortet och det som jag gillar med det nya Maja Design pappren är att det finns matchande Monokromatiska cardstock.  Det Monokromastiska cardstocken har två sidor en ljusare och en mörkare men ändå precis i den tonen som man vill ha grymt skönt.

Det är alltid skönt att ha några fina grattis kort på lager och med dessa fina 20-tals tjejer kan det ju inte bli fel. Grattis texterna är en dies från Mandys.

När jag ändå var i farten så gjorde jag även ett lite mer manligt kort, denna gången i blått, beige och svart och fullt av stjärnor.

Det läckra dansande paren i fullfart man ser ju tom att halsbandet flyger på tjejen. Stjärnorna har jag tagit ut från Crafters Companions Centura Pearl och sedan embossat dem.

 

Material:
Maja Design 6×6 Paper Pack – Celebration
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Celebration – Charcoal
Mandys Dies – Grattis
Momenta Cut & Emboss Die – Stars
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Black
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Pacific
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Fresh Pink

 

Jag ser fram emot en ny och härlig vårvecka och jag skall ut och leta efter vitsippor.  Än så länge har jag inte sett några men så varmt som det är bör det ju snart täcka alla backar. Ha en riktigt skön vecka.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *