Layout med Kaisercraft Fairy garden

Vi har ju fått en liten kusin i familj, vilket är helt fantastiskt, idag och nästa lördag bjuder jag återigen på första mötet mellan kusinerna. Först ut är vår tonåring han var så försiktig med detta lilla underverk. En scrapfavorit det senaste är stora ord, använder dom gärna till titlarna på mina layouter (Dear Lizzy Chipboard). Den här gången var den lite för vit. En tanke jag hade var att måla den med svart Gesso. Men då blev den kanske för svart….. Så istället tog jag min svarta Staz-on dyna och drog över bokstäverna. Perfekt lagom mängd svart och vitt, ser nästan ut som grå eller sliten svart sammet :-).

Material:
StazOn Solvent Inkpad Jet Black
Dear Lizzy Chipboard Words 6/Pkg – Star Gazer White Matte
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Fairy Garden
Kaisercraft Paper Pack 12X12 12/Pkg – Fairy Garden
Prima Decorative Tape 4/Pkg – Cherry Blossom
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Prima Puffy Stickers – Zella Teal
Prima Puffy Stickers 4X6 – Amelia Rose

Önskar er alla en härlig lördag i vårsolen!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *