Stämpla eller brodera ros – Alternew

Hej. Dagens kort skall se ut som om jag har broderat det med korsstygn. Först stansade jag ut rosen så att det bara blev små hål. Därefter använde jag mig av min Misti för att stämpla de olika nyanserna. Det hade aldrig gått utan den. Men jag ser att jag har missat något så jag hade behövt öva några gånger till 🙂 Om man vill så kan man brodera rosen. Ramen har jag använt Lawn Fawns Borders die med korsstygn.

Material:
Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60     
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White  
Altenew Die Set – Sewn with Love  
Altenew Clear Stamps 6X8 – Sewn with Love        
Altenew Dye Inks – Cherry Blossom    
Altenew Dye Inks – Tropical Forest    
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Borders
MISTI Stamp Tool 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *