Kaisercraft – Pen & Ink

Viken kul helg jag hade förra helgen. Jag och mitt barnbarn var först på en kortmara på lördagen. På söndag var jag på DT-träff i butiken CiLi in Papers och träffade nästan hela DT-gänget, så kul. Men det var mest skoj, lyckades inte få ihop mer än 1 kort på hela dagen. Här har jag använt mönsterpapper från en ganska ny serie från Kaisercraft som heter Pen & Ink. Det finns också fina Die-cuts i serien. Jag ville ha markerade kanter på mina die-cuts så jag färgade in dom med den svarta pennan från Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 3/Pkg – Winter.

Materiallista:
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – Pen & Ink
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Pen & Ink
Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg – Orange Peel Black
Scor tape
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 3/Pkg – Winter Skies 891N
Scrapbook Adhesives 3L Crafty Foam Tape Roll 4m – Black
EK Success Rotary Paper Trimmer 12

Ha en fortsatt bra dag

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *