Dina Wakley´s Media Journal

IMG_3951

Halloj på er! Jag har införskaffat mig min tredje journal nu, inte för att de andra var färdiga utan för att denna skiljer sig från de andra. Denna journal har olika sidor i sig. Den har canvas, kraft, vattenfärgs papper, säckväv och ”vanligt” papper.

Detta är en journal från Dina Wakley och jag har flera av hennes underbara stämplar (mer från henne ser ni i mitt inlägg om två veckor). Men denna vecka visar jag min sida som jag gjort med hennes stämpel set Scribbly Insects.

IMG_3933

Jag stämplade upp getingarna och målade dom med pensel och Dylusions Ink sprays. Den blåa (London Blue) spädde jag ut med vatten.

IMG_E3952

Jag målade ena sidan helt gul och sedan tog jag en stencil och drog paste över, lät det torka. Tog en brun penna och målade lite runt pasten för att markera lite. Stämplade upp min absoluta favorit fjäril från Tim Holtz som jag målade med Distress Crayons innan jag klippte ut allt. Stämplade upp en av texterna från Scribble Insects som jag distressade lite innan jag satte fast allt med Score tape.

Hoppas att ni får en bra helg och att vi ses om två veckor, då blir det mer med stämplar från Dina.

Material

 Dina Wakley 54Pgs Media Journal 8X10
Dina Wakley Media Cling Stamps 6X9 – Scribbly Insects
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – London Blue
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – Pure Sunshine
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – Melted Chocolate
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Dylusions Paint 59 ml – Lemon Zest
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Honeycomb
Tim Holtz Distress Grit Paste 113 ml
Faber Castell Stamper´s Big Brush Pen Gift Set 15/Pkg
Scor-Tape .125X27 Yds
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Perspective
Tim Holtz Distress Crayon Set – Set #1
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Vintage Photo
Dina Wakley Media Brushes 4/Pkg

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *