Art Journal med Paper Dolls

På vårt härliga gängs dt-träff passade jag på att inviga en ny art journal. Jag har nog ganska många påbörjade, men dom fyller sina syften med olika storlekar mm, och nu ville jag ha en i ett lite mindre format att jobba med. Eftersom jag reste med tåg var pysselpackningen väääldigt begränsad och det blev en ganska ren sida.

En ny bekantskap var dom vattenlösliga oljepastellerna från Prima, och dom gillades MYCKET kan tilläggas. Det är dom jag har använt på ATC-korten också. Dessa blev en liten uppföljare på Art Journal-sidan.

Du vet väl om att förpackningarna med Paper Dolls kommer uppdateras ungefär en gång om året? Det är i alla fall Tims eget uttalande! Det blir ingen ”ny” förpackning, utan man byter bara ut delar av innehållet och uppdaterar med ett gäng nya figurer. Vi kikade lite i en av dom nya påsarna som anlänt Cili och konstaterade att det var nya figurer i dessa! JIPPI!!

Material:
Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Tim Holtz Idea-0logy Paper Dolls Die-Cuts 107/Pkg – Vintage Black & White
Prima Iron Orchid Designs Water Soluble Oil Pastels 24/Pkg
Tim Holtz – Advantus Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Small Talk
Concord & 9th Clear Stamps 4X6 – Sophisticated Script Lowercase

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *