kort med citronstämpel

Hej! Hoppas ni hade en härlig första maj, själv var jag ledig och bara myste mig hela dagen. Jag gjorde ett kort med de härliga citronstämplarna från Nicole Tamarin illustration. Jag stämplade med hjälp av Misti på akvarellpapper och målade med Distress ink färger.

2018-03-24-18.50
Jag tog ett papper från blocket Spring Things av Doodlebug design inc som bakgrundspapper. Citronerna i klasen klippte jag ut och lät ”burken” vara som den var . Jag limmade sedan fast kvisten med citronerna på akvarellpappret.
2018-04-01-18

2018-04-01-19.10
Stämplade ”en liten hälsning” på från Inky Wings clearstamps och ritade med en svart penna runt kanten.

2018-04-01-19
Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Doodlebug Double-Sided Paper Pad 6X6 24/Pkg – Spring Things

Nicole Tamarin Cling Mount Stamp Set – Lemonade
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Viktigt

Distress Inks
MISTI Stamp Tool
Lawn Fawn Glue Tube

Det var allt för denna veckan. Kram
250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *