Vad jag tar med mig på semestern

Jag gillar ju verkligen att måla så ofta tar jag med mig färdigstämplade motiv, som jag stämplat på akvarellpapper. Jag har funnit en härlig låda med pastellfärger från Prima, som får åka med mig på semestern i år. Det finns också några fler lådor med lite olika färgsammansättningar att köpa. Vattenpenseln är en superbra uppfinning, så man behöver inte ha med sig vatten och pensel. Jag brukar stoppa ner några kaffefilter för att ”torka” av penseln på innan jag tar en ny färg att målar med. Blommor här är från stämpelset Wildflower från Concord & 9th. Sedan klippte jag ut dem, så en sax är också med mig.
20180508_204903
När jag sedan kommit hem så kan jag göra kort med det jag målat. Här använder jag Distress oxide dynan.
20180522_195918
Stämpelset är från InkyWings och jag stämplade med hjälp av Misti.
20180525_192208
Ett svart cardstock och några Novo Crystal Drops avslutade jag med.Jag limmade sedan upp det på ett 6″x 6″ cardstock. Hoppas ni blev lite inspirerad av vad som oftast följer med mig till sommarstugan.
20180604_183019

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

Tim Holtz Distress Oxide
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ivory Seashell 675N
Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – Pastell Dreams
MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens – Water Brushes 889N

Concord & 9th Clear Stamps 4X8 – Wildflower
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Grattiskombinationer

Ha en härlig vecka så ses vi nästa onsdag.
250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *