Med mig!

IMG_4546

Denna veckan bloggar vi alla i DT gänget om vad vi just har med oss i pysselväg på semestern och idag ska jag visa vad jag packar med mig. När jag åker iväg så har jag inte oändligt med plats, så jag tar med mig min travel journal och lite tillbehör. Paketerar det som bilden ovan, så det tar ingen stor plats.

IMG_4113

Ibland kan det räcka med själva journalen och en penna , så kan man ”pynta” den mer när  man kommer hem om man vill. Jag sätter även i bilder i efterhand. Men sist jag hade med den var i april när hela familjen var på Cypern en vecka. Då packade jag med mig lite stämplar , stämpeldyna, tejp och lite klistermärken samt die cuts. På min journal finns det en liten dragkedja och där i la jag die cutsen , superbra. Hade valt lite hemifrån som passade bra till semestern. Lånade även barnens färgpennor lite…

IMG_4548

Jag har en rosa journal i skinn från Prima, i den har jag satt i notebook´s även dom från  Prima i pastelliga färger. Jag gillar verkligen min journal:-) Den ska fyllas med mycket roligheter under hela året ,inte bara under sommarsemestern.

Ha det så gott!

Material
Prima Travelers Journal Refill Notebook 4/Pkg Personal Size – Pastels
Prima Travelers Journal Leather Essential 5X7.25 – Peach
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Scrapbook Adhesives 3L E-Z Runner Dispenser
Die-Cuts
Dylusions Creative Dyary Stamp Set
Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *