Vad jag tar med på semestern…

Vi brukar ofta åka en eller flera veckor på hockey camp med sonen. Familjen brukar åka med till samma ställe och hyra en stuga eller hotel. Dottern och jag brukar pyssla när vi åker iväg. Vi packar en art bin precis såsom DT- vännen Karin gör.  Eftersom dottern gillar att måla så packar vi oftast med färger t.ex. Primas färger. Älskar metallic färgerna speciellt de som ändrar färg när du målar på vitt respektive svart underlag. Några vita card-stock, lite dekorationer och bitar av överblivna papper får också följa med. Perfekt tillfälle att använda spillbitarna och överblivna dekorationer.


Tar även med min art journal

På den här layouten har jag använt Primas härliga färger som ändrar färg! Har målat med samma färg men på den svarta card-stocken  är färgen är blå och på den vita är den ljusgul. Så roliga färger att leka med!

Layout med spillbitar, så behöver man inte ta med sig sin skärmaskin om man har ont om plats.

Material

Prima Santorini Paper Flowers – Ammoudi
Prima Puffy Stickers – Santorini
Prima Say It In Crystals Adhesive Embellishments – Santorini
Prima Ephemera Cardstock & Acetate Die-Cuts 55/Pkg – Santorini
Prima Santorini Paper Flowers – Akrotiri
Prima Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Opal Magic Yellow-Blu
Prima Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Opal Magic Rose-Gold
Prima Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Emerald Green

 

Önskar er alla en härlig lördag!

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *