Nedräkningskalender inför semestern med Prima Marketing

Denna veckan har jag gjort en lite barnanpassad kalender inför vår semesterresa. Då killarna som skall med är så små och inte har några egna mobiler med Appar som räknar ner både dagar och timmar till semestern. Varför inte en som man själv kan kryssa över dagarna så man ser hur många dagar det är kvar. Här kommer min egen kalender.

Här ser ni mina Stone Effect Paste som jag köpt för att kunna ha för att få lite olika strukturer på projekten. Då jag var osäkert på vilket resultat det skulle ge gjorde jag en test på alla så nu har jag ”stenkoll”  😉 .

För att få min Stone Effect Paste att likna en strand har jag blandat i en Metallic Texture Paste-Gold från Heidi Swapp som jag hade kvar i min ägo.  Funkade alldeles utmärkt.

Här ser ni mitt ”sand” resultat. Jag har hittat en sommrig pappersserie frånCarta Bella-Summer Splash det finns även både Die-Cuts, Enamel dots, Chipboard och stickers. Färgerna tycker jag passar perfekt för mitt projekt.

Här ser ni min kalender som jag gjort i datorn och sedan skrivit ut på ett cardstock i vår vanliga skrivare. Lite distress Oxide för att likna min bakgrunden. Stämplarna är från Letter-It stämpelsetet och flygplanet från Tim Holtz.

Här ser ni min färdiga kalender, både vart vi åker och lite lagom många dagar att räkna ner tycker jag. Kalendern är gjord av ett Chipboard för att få lite tjocklek och sedan har jag färgat in chipboarden med Acrylfärg som jag tyckte matchade bra.

Material:
Prima Stone Effect Pastes 3x100ml – Pumice, Limestone, Concrete
Carta Bella Double-Sided Paper Pad 6X6 24/Pkg – Summer Splash
Carta Bella Summer Splash Chipboard 6X13 – Phrases
Crate Paper Little You Thickers – Starlight/Puffy Turquoise
Ranger Letter It Clear Stamp Set 4X6 – Celebration
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Bazzill Chipboard Sheets 12X12 – Natural
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Air Travel
Distress Oxide

 

Så nu är det bara nedräkning kvar för mina Brorsöner inför resan och en mycket efterlängtad semester med Farmor, Faster och Jörgen och mamma och pappa.

 

Ha en härlig måndag!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *