Vad jag tar med mig på semestern

Det jag tar med mig på semestern får inte ta för mycket plats och då blir det Spectrum Aqua pennor, vattenpensel och akvarellpapper. Att göra bakgrundspapper genom att blöta ner akvarellpappret med att stryka över vatten med pensel eller spreja över med vatten. Sedan måla över med färg från Aqua pennorna som jag har strukit på underlägget eller stämpelblock som är lättare med att ta med, plockar upp färgen med vattenpenseln och måla på akvarellpappret. Jag har även stansat ut flera blommor i akvarellpapper för att kunna måla dem. Alternativt har jag stansat ut svarta blommor som blir en siluett mot min bakgrund. På detta kort har jag stansat ut ”Peoney Delight” från Poppystamps, tyvärr finns de inte i butiken nu.

Några kortbaser kan man ta med om man vill göra klart korten. Annars kan man göra klart korten när man är hemma igen.

Mina senaste veckors inlägg här i bloggen är exempel på liknande teknik.

     

Material:
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Crafters Companion Spectrum Aqua Pens
Zig Watercolor BrusH2O
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
Tonic Studios Nuvo Jewel Drops – Sea Breeze 646N
Tonic Studios Nuvo Glitter Drops – Silver Moondust 756N
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 2/Pkg– Glitter Gloss 888N
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Grattiskombinationer
Scor Tape

Andra die jag har stansat ut är följande…
Memory Box Die – Prim Poppy
Memory Box Die – Cheery Flower Stems
Memory Box Die – Glorious Floral Stem
Memory Box Die – Sweet Honeybees
Poppystamps Die – Little Hummingbirds

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *