Björnkort

Hej! Idag har jag plockat fram ett set från Inky Antics med björnar och honung. Jag använde återigen mina Prima pastel dreams akvarellfärger. Stämplade björnen på akvarellpapper och målade honom. Målade också bakgrunden på ett akvarellpapper genom att kladda dit lite olika färger, först med rent vatten och sedan duttade på färgen.
20180609_162314
Jag tog en bit av ett papper som jag hade och klippte till ett hörn och satte nere i vänstra hörnet. Klippte också till en vimpel (hm typ 🙂 ) som jag stämplade ett litet bi på och som jag sedan målade. Från favoritstämplarna från Inky Wings fann jag texten Glädje.
20180609_163855
Några pennstreck med en svart penna och baksidan på mönsterpappret (som var rosa) som hamnade bakom björnen avslutade detta kortet. Hjärtstämpeln fann jag från ett annat set som jag har här hemma och jag tyckte de passade här.
20180613_190341
Det var allt för denna veckan. Ses kanske nästa onsdag igen. Kram

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock
Doodlebug Double-Sided Paper Pad 6X6 24/Pkg – Cream & Sugar

Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – Pastell Dreams
MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens – Water Brushes 889N

Inky Antics Clear Stamp Set – Honey
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Skrivmaskin

Louise-sv

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *