Hello Amy Tangerine

Vi hade en mysig dt-träff nere i Skåne i början av juni och Cicci hade då skickat med oss en låda material att arbeta med. Jag föll direkt för detta underbara påfågelpapper och gjorde ett kort med det. Hello-dien har jag visat förut, den kommer från Altenew och här har jag stansat ut den i självhäftande cardstock. Den cardstocken är ju så smidig – allt-i-ett!! Vanligtvis så använder jag alltid Stick-it (om jag inte glömmer sätta på det innan jag stansar…) men här är ju allt färdigt. Den finns kanske inte i alla färgnyanser man önskar men den finns i varje fall i de vanligaste färgerna; vit, creme, svart, brun, röd, rosa, blå, grön etc. Jag har en plastmapp där jag lagt mina självhäftande cardstock och när jag behöver stansa ut något, ofta bokstäver, så kollar jag alltid först om något av de självhäftande passar.

På återseende! Scrappa lugnt!

Material:

Altenew Die Set – Mega Hello
Cardstock Bazzill
Cardstock Bazzill Självhäftande
Amy Tangerine Paper Pad 12X12 48/Pkg – Sunshine & Good Times   
Amy Tangerine Shaped Paper Clips 8/Pkg – Sunshine & Good Times  

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive

Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *