Magiska himlar med Kaisercrafts Stargazer

Så fort jag såg stämplarna visste jag preciiis vad jag skulle göra! Känner ni igen känslan?
Ni har väl inte missat Kaisercrafts serie Stargazer? Underbara papper i mina färger 🙂 Jag gillar Kaisercraft bl a för att förutom pappersserien så kommer det matchande diecutz, stämplar, dies, embossingfoldrar och stenciler. Det är inte alltid som ”allt” kommer i varje serie men oftast. Så här ser stämpelsetet ut! Visst är stämplarna läckra?!

Jag började med att göra bakgrunder till korten. Distressoxiderna var de färgerna som fick jobba, som så ofta sen de kom i mina ägor :-). De stora ljusa fläckarna är vatten.
När bakgrunderna var färdiga var det dags att stämpla och embossa.
På det första kortet har jag stämplat med svart dyna och embossat med Clear. Dessutom har jag strösslat över lite frantagepulver. Här se ni på nära håll hur det blev.
På kort nummer två och tre har jag stämplat med Versamark och embossat med vitt fint pulver. Jag hittade några enameldots hemma som jag tyckte passade bra och det ena kortet fick dessutom lite frantagepulver det också.
Även det sista kortet är stämplat med Versamark och här har jag använt Lawn Fawns embossingpulver ”Glow in the dark”. Det är SÅ läckert! Det var extremt svårt att fånga på bild (jag gav upp…) men pulvret liksom ”laddar upp” i dags-/solljus och sen blir det självlysande :-). Om ni inte prövat det tycker jag definitivt ni ska göra det! 

Ja, detta var vad jag hade att bjuda på denna gång :-).
På återseende! Scrappa lugnt!

Material:

Kaisercraft Clear Stamps 6X4 – Stargazer  
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack A4
Bazzill Cardstock
Distress Oxide
VersaMark Watermark Stamp Pad
Versacolor Ink Pad Black
Lawn Fawn Embossing Powder – Glow-In-The-Dark
Tonic Studios Nuvo Embossing Powder 22ml – Crystal Clear 603N
Tonic Studios Nuvo Embossing Powder 22ml – Glacier White 602N
Stampendous Fran•táge Embossing Kit

Ranger Ink Heat Tool
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e

Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
EK Success Powder Tool Applicator
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive

Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *