Concord & 9Th

Hej, idag kommer jag visa ytterligare ett kort med stämpel från  ett stämpelset från Concord & 9th, Wreath Turnabout stamp set. Jag har använt mig av en enda stämpel och min Misti. Jag har använt mig av höstfärger även om hösten bör dröja ett bra tag till innan den infaller. 🙂 Jag har vridit kortet 90 grader och tagit en ny färg för stämpling, fyra olika färger. Jag har använt mig av en enda stämpel och min Misti.

Material:
Concord & 9th Clear Stamp Set – Wreath Turnabout
Altenew Dye Inks – Summer Afternoon
Altenew Dye Inks – Four Scoops
Altenew Dye Inks – Green Fields
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Thanks
Hero Arts Clear Stamps 4X6 – Color Layering Fall Trees
Tonic Studios Nuvo Aqua Shimmer Pen – Midas Touch 881N
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive – 200N
Darice Foam Sheet 9X12 3mm – White
Prima Finnabair Art Ingredients Glass Beads 56gr – Crystal
Sequins
Misti tool

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *