Kort med Altenew Stenciler

Godmorgon!

Jag älskar att pyssla, och det är läääänge. Du vet så där att släppa tid och rum och bara följa lust och känsla och skapa av det som finns framför en. Tyvärr ger livet en sällan dom chanserna till obegränsat med tid och det kanske snarare är så att man behöver få något klart ganska snabbt… typ på en kvart eller så…

DÅ är stenciler, en pensel och några stämpeldynor räddningen.
Jag har använt mig av mini-distresserna eftersom dom stod närmast och hade ett bra utbud med färger i min låda. En mjuk stor pensel ger ett fint flöde färg genom stencilerna. Tim har ju nyligen kommit med perfekta penslar till just detta.

När Altenew för ett tag sedan släppte sina coola stenciler visste jag direkt att jag villhövde en, och nu äntligen har jag lagt beslag på en och testat. Hur häftigt som helst!! Plättlätt genom att man bara flippar stencilen åt andra hållet när man är klar med första färgen och fortsätter med en annan färg så får man den coola 3-d känslan. Sedan avslutade jag med en av InkyWings stora texter i svart ovanpå mönstret.

På det gula kortet med löven har jag först använt en gul stämpeldyna och sedan hade jag tänkt ta en orange, men penseln för ”röd” färg hade visst lite rester på sig redan så jag använde mig av dessa och fick en mörkare toning mot mitten av lövcirkeln utan att använda någon annan dyna.

Material:

Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4 – Pack of 60
Altenew Stencil 6X6 – Weave Builder
Altenew Stencil 6X6 – Leaf Burst
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Tacksam
Distress Ink Mini
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 10mm x 3mm x 20meter

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *