Kort med Doodlebug papper och text av InkyWings.

Hej! Idag ska jag visa ett kort som jag gjorde med enbart papper ( mycket ovanligt att jag inte har något stämplat motiv på mitt kort)  Jag började med att välja sex stycken papper som jag tyckte passade ihop och skar dem 14 x 6 cm.
1808016
Delade dem sedan på diagonalen med hjälp av min skärmaskin så jag fick 12 st bitar.
1808015
Jag skar ut en bit cardstock som var 14.5 x 10.5 cm. Mätte ca 4 cm från botten/ vänstra  hörnet och satte ett litet kryss där.
1808014
Sedan satte dubbelhäftande tejp på cardstocket och började sätta på trianglarna, så att de pekade mot krysset som jag gjorde. Försökte följa så de bildade samma mönster runt om. När hela cardstocket är fyllt så vände jag på biten och trimmade av överflödigt papper.
1808013
I detta blocket så finns det också bilder, som jag stansade ut med hjälp av två olika cirkeldies, som jag hade jag hemma i mina gömmor ( länkar till en annan dies i material listan nertill ) från papperna. Jag stämplade också en liten text på en bit cardstock.
1808012
Limmade sedan fast det på en kortstomme. Kortet var lite pilligt att göra men jättekul! Lycka till!
1808011
Material:

Bazzill Classic Cardstock 8.5X11 25/Pkg- White/Classic
Doodlebug Double-Sided Paper Pack 12X12 12/Pkg – Sweet Summer

Tonic Studios Layering Dies – Circles 481e
Tim Holtz Tonic Studios Craft Guillotine 22cm – 160E

InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Choklad

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *