Gammal kärlek rostar aldrig, Lawn Fawn!

IMG_E5212

Jag har varit kär i Lawn Fawn länge! Jag fann dom innan dom kom till Sverige. Är så glad att Cili in papers har hela deras sortiment. Till detta kortet har jag använt en ”gammal” favorit och nya favoriter från deras senaste släpp.

IMG_E5213

Detta är svårt att visa på bild, men det finns en funktion med denna dies som jag använt som gör att man kan snurra på ett ”hjul”. När man snurrar på mitt ”hjul” så är kameleonten grön , men så kommer man till ett läge när man snurrar och då får den regnbågens alla färger, se kortet överst. Här är en inspirerande film som visar hur man använder diesen. Det finns fler delar till detta ”reveal wheel” som man kan komplettera med.

Nu börjar min semester ta slut, på måndag börjar jag igen! Det har varit en fantastisk sommar! Känns helt ok att komma tillbaka till en vardag igen.

Ha det så gott så hoppas jag vi ses om 2 veckor igen!

Mateial
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Critters In The Jungle
Lawn Fawn Custom Craft Die – Critters In The Jungle
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – One In A Chameleon
Lawn Fawn Custom Craft Die – One In A Chameleon
StazOn Solvent Inkpad Jet Black
Lawn Fawn Custom Craft Die – Reveal Wheel
Lawn Fawn Double-Sided Petite Paper Pack 6X6 36/Pkg – Really Rainbow
Fästkuddar 3D, stl. 5x5x1 mm, 2ark

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *