Kaisercraft Art Foam

Hej, hur har Ni det ute i sommar Sverige? Varmt? Idag visar jag ett gratulationskort med lite sommarblommor som jag har gjort med Kaisercraft Art Foam och die. Jag har färgat in foamen med Distress Ink. Foamen som jag har stansat ut och färgat in håller jag mot strykjärnet så att blomman ”krullar” ihop sig lite innan jag formar den. Blommorna limmar och fäster jag med limpistol.

Material:
Kaisercraft Art Foam
Kaisercraft Decorative Die – DIY Flora Pansy
Kaisercraft Decorative Die – DIY Flora Leaves
Tonic Studios Craft Perfect Handmade Papers – Snowdrop Meadow  
Stickles Glitter Glue 18ml – Star Dust
Tonic Studios Nuvo Aqua Flow Pens 2/Pkg– Glitter Gloss 888N
Stick It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Scor Tape

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Kaisercraft Art Foam

  1. Pingback: Altenew – Washie Tape |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *