Bröllop med Concord&9th

Jag gissar att ni varit med om det också? Dagen då jag såg stämpelsetet Painted Rose från Concord&9th var jag körd – jag inte bara VILLhövde det, jag BEhövde det!!! 😉
Jag gillar den lite slarviga stilen på de två färglager man stämplar för att bygga blomman och bladen. Här har jag använt stämpeldynefärgerna i Altenewseten – Rose petal och Green meadows.
Som botten har jag använt mig av turnabout-stämpeln Heart. Jag stämplade med samma dynor och en av stämplingarna har jag embossat med guld.För att få lite dimension stansade jag ut flera vita rosor och limmade ihop innan jag fäste på kortet med 3D-tejp. Jag tror att det blev fem eller sex lager till slut.Bokstäverna heter Attraction och är ett alfabete från Tonic Studios. Absolut bästa sättet att fästa bokstäverna är att man, INNAN man stansar ut, klistrar fast Stick-It på baksidan. Det är SÅ smidigt!! Bara man kommer ihåg Stick-It…. men jag gjorde faktiskt det denna gången och jag har lovat mig själv att jag måste fortsätta komma ihåg… Om du inte testat Stick-It förut måste du göra det – DÅ förstår du varför det är viktigt att ha minnet med sig 😉

På återseende! Scrappa lugnt!

Material:

Concord & 9th Clear Stamps – Heart Turnabout  
Concord & 9th Clear Stamps – Painted Rose   
Concord & 9th Dies – Painted Rose   
Tonic Studios Essentials Simple Type Dies – Attraction Lower Case 1681E  
Crafters Companion Neenah Classic Crest Card Pack A4
Bazzill Cardstock

VersaFine Ink Pad – Onyx Black
VersaMark Watermark Stamp Pad
Altenew Dye Ink – Rose Petal
Altenew Dye Ink – Green Meadows
Tonic Studios Nuvo Glitter Embossing Powder – Gold Enchantment 596N   

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
EK Success Powder Tool Applicator
Provo Craft Cuttlebug Machine
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *