Kort med Primas Opal Magic färger & InkyWings Stämplar

Jag köpte Primas Opal Magic färger för ett tag sedan. Har använt dem jättemycket både på layouter och kort. Det är ju så coola när de ändrar färg beroende på bakgrundsfärg man målar på. Idag använde jag svart och vit cardstock. Det blev även över en kortbas och med den kunde jag bara inte låta bli fantastiskt roliga InkyWings motivstämplar ”Man fyller inte år, man levlar upp!” .

Så här gjorde jag korten.

  1. Först använde jag  lawn fawn diesen och skar ut i vit och svart cardstock. Varannan vit varannan svart och fäste det på varandra.

2. Därefter laddade jag med en pensel till varje Prima Opal Magic färg jag tänkte använda.

3. Sedan målade jag med en färg i taget över både de svarta och de vita pappren.

4. När det var färdiga lät jag dem torka. Min favorit är nog ändå den som skiftar mellan gul och blå. Det är riktigt fin blå färg.

5. När det var torra så fäste jag dem på en cardstock bas och dekorerade. Till Grattis och Thanks diesen använde jag Tonic Studios snygga Burnished Rose Specialpapper så snyggt svårt att se på bilderna men de skimrar!

 

Material:
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Snorkigt #1
Prima Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Opal Magic Teal-Blue
Prima Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Opal Magic Rose-Gold
Prima Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Opal Magic Yellow-Blue
Prima Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml – Opal Magic Aqua-Rose
Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 250gm – Burnished Rose Satin
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Thanks
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Cross Stitched Rectangle Stackables

Önskar er alla en härlig lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *