Altenew + Memory Box

Hej igen. Här kommer ytterligare ett mycket enkelt kort. Jag får skylla på den vara sommaren att jag inte har orkat göra några avancerade kort 🙂 Men jag tycker mycket om ”rena” och enkla kort. Blommorna är utstansade med en die från Memory Box. Bakgrunden är även den utstansad, men med en die från Altenew. Stämpeln är embossad med vitt embossingpulver. Hörnen är rundade med en hörnstans, HÄR finns lite olika. ”Happy birthday” lyfte jag fram med att sätta 3D-tape bak.

Material:
Altenew Die Set – Dotted Scales Debossing Cover 
Altenew Clear Stamps 6X8 – Birthday Builder
Stampendous Detail Embossing Powder – White
VersaMark Watermark Stamp Pad

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *