Thanks med Dina Wakley Scribble Sticks

Denna veckan har jag öppnat min lilla box med Scribble Sticks för att göra mitt tredje inlägg med samma tema som det tidigare veckorna. Ett cardstock i botten som jag först lagt ett lager med vit Gesso och när det torkat lagt ett lager med Heavy Gesso lite lagom här och där för att få lite struktur. Detta kommer att vara min bakgrund.

För att var säker på att jag får min stämpling så bra som möjligt så har jag plockat fram min Misti, vilket gör att jag kan stämpla på samma ställer utan problem.

Här ser ni mina bakgrunder stämplade och väntar på att få lite Scribble Sticks för att komma till liv.

Här har jag färglagt mina blommor med Scribble Sticks:en och fortfarande så händer det inte så mycket men vänta bara..

Nu äntligen ser man hur fina Scibble Sticksen blir när du får vatten på dem vilken skillnad och så lätta att jobba med när man har en vattenpensel. Me Like <3 .

Här har jag lagt ett lager med en ljusblå Scribble Sticks för att få lite lätt färg på bakgrunden. Det som blänker är vatten som inte torkat ännu 😉 .

Så här blev mitt färdiga kort, just det här stämplarna kommer från ett stämpelset från Heidi Swapp som tyvärr är slut i webshoppen. Men det finns ju så mycket annat att välja från..

Och det här är mitt andra kort har ni inte provat Scribble Sticks så kommer ni bli förvånade hur mycket pigment det finns i dem och hur lätt det är att använda dem.

 

Material:
Dina Wakley Media Scribble Sticks 12/Pkg
Dina Wakley Media Gesso 118ml Jar – White
Prima Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White
MISTI Stamp Tool
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Mini Bouquet
Concord & 9th Clear Stamps 4X4 – Everyday Greetings
Zig Watercolor BrusH2O – Detail Tip

 

Nu måste jag också erkänna att semestern är över och även jag börjar att jobba idag så jag hoppas att ni som jag har haft en superhärlig semester.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *