Tim Holtz distress ink

Ärligt talat, skulle man klara sig utan Tim Holtz distresser? Både inksen och oxiderna är ju så användbara och fantastiska att jobba med! Tja, ska man stämpla så föredrar jag i de flesta fall andra dynor, men de är helt outstanding till exempelvis egengjorda bakgrunder.

Idag plockade jag fram inksen och skar till en bit Sheena-papper i samma storlek som kortbasen. Med hjälp av ministenciler från Tim Holtz färgade jag in mitten av papperet med fyra olika färger. Jag stansade ut en text och monterade på en cirkel i vellum som fick fullborda kortet. Jag nöjde mig med detta.Det andra kortet är gjort på samma sätt. Det är en Tim Holtz-stencil och infärgning med Distress inks. Här valde jag dock att maska stencilen så att den infärgade ytan blev smalare. När färgen torkat la jag på ett lager Nuvo Glimmer Paste genom stencilen. Tycker det blir så läckert! Här satte jag dessutom en bit svart cardstock under för att matcha den, på svart botten, vitembossade texten från InkyWings. Jag hoppas jag inspirerat er till att plocka fram distresser och stenciler – visa gärna era resultat sen! Det är så kul att se vilka variationer det blir.
På återseende! Scrappa lugnt!

Material:

Tim Holtz Mini Layered Stencil Set 3/Pkg – Set 30
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Viktigt
Sizzix Thinlits Die Set 3PK – Sentiments
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Stitched Party Banners
Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4
Crafters Companion Printable Vellum Paper  

Bazzill Cardstock

Distress Inkpad
Jag har använt mig av färgerna:
Carved Pumkin, Squeezed Lemonade, Twisted Citron och Mowed Lawn.
Picked Raspberry, Wilted Violet, Blueprint Sketch och Mermaid Lagoon.
VersaMark Watermark Stamp Pad
Tonic Studios Nuvo Glimmer Paste – Moonstone 953N
Tonic Studios Nuvo Embossing Powder 22ml – Glacier White 602N

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
EK Success Powder Tool Applicator
Provo Craft Cuttlebug Machine
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *