Rosa julkort med Prima

Det här var faktiskt lite läckert måste jag erkänna, en hel julserie i rååååååsa! Skoj drag av Prima, jag föll för den direkt.

Först blev det två lite enklare kort där jag passade på att ta till vara på hela det fina arket och anpassade korten därefter. Ville inte skära bort nått av det fina mönstret i kanter och hörn. Jag gjorde en matchning i cardstockhögen för att få en inramning till mönsterpapperet. Sen använde jag ett med mer mönster och ett av dom softare arken. Det var mycket skoj att välja på i pappersblocket. Inte hade jag väl trott att jag skulle ha så skoj med julkortstillverkning redan nu? Dessutom kände jag mig nöjd när jag kunde gräva fram en bunt fina dies med rådjur och granarna som köptes in förra vintern.

Så håll i hatten – nu blir det julkortsinspiration!

Material:

Prima Santa Baby Mulberry Paper Flowers 24/Pkg – Sugarsweet
Prima Say It In Crystals Adhesive Embellishmnents – Santa Baby
Prima Double-Sided Paper Pad 6X6 30/Pkg – Santa Baby
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – English
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – God Jul
Ranger Ink Super Fine Embossing Powder 17gr – White
Lawn Fawn Custom Craft Die – Quilted Backdrop
Poppystamps Die – Jumping Deer Trio
Poppystamps Die – Bashful Fawn
Memory Box Die – Valley Deer Trio
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 2PK – Woodlands
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Scribble Woodland
Tonic Studios Nuvo Jewel Drops – Rose Water 647N
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Gloss White 651n

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *