Kort till en kär vän.

Hej! Idag har jag gjort ett kort genom att använda mig av post it lappar igen. Men denna gången har jag maskat mitten. Jag använder akvarellpapper, två färger av Distress oxide och jag färgade in pappret med hjälp av Tim Holtz blending tolls.
bild1
Fick inte linjerna riktigt spikraka men det ordnade jag sen med hjälp av motiven 🙂 Jag skvätte lite vatten på och lät det ligga på en stund innan jag torkade bort det.
bild2
Jag stämplade upp några insekter från ett set från Lawn Fawn.
bild3
Stämplade sedan från Inky Wings stämplar Kära vän på kortet.
bild4
Efter jag målat insekterna så skar jag ut dem med hjälp av diesen och limmade fast dem. Det lilla biet satte jag på en 3D kudde. Plockade ur några hjärtformade paletter som jag också limmade fast på kortet.Skar ut ett svart cardstock, som var något större än akvarellpappret, som jag limmade fast under kortet och satte fast på en kortstomme.
bild5
Det var allt för denna veckan, i fortsättning se vi varannan tisdag med början den 11/9. Ha det så bra till vi ses nästa gång. Kram <3

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill 12X12 40lb – White Vellum

 Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Bugs & Kisses
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Tacksam
Lawn Fawn Custom Craft Die – Bugs & Kisses

Distress Inks
MISTI Stamp Tool
28 Lilac Lane Tin W/Sequins 40g – My Valentine
VersaFine Ink Pad Onyx Black
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *