Travelers Journal

Hej,

Idag tänkte jag visa Er en Travelers Journal som jag har gjort med hjälp ut av en die från Sizzix.
Jag har valt att göra min i bara svart, och använt mig ut av vit penna på, så kallad doodling /kladda på svensska). Jag tycker det är så skönt att bara få sitta och rita med en penna ibland, utan att tänka för mycket.

Med inspiration hämtad ifrån Dyan Reaveley så har jag använt mig ut av en stencil, där jag med hjälp ut av Dylusions vita akvarell penna bara har ritat i mönstret på stencilen, och sen har jag fyllt i  katterna (i det här fallet) med olika mönster.

Jag har stansat ut själva boken i chipboard, och sen klätt den i svart cardstock, som jag sen har doodlat. Jag har satt fast svart resårband i ryggen, i hålen som diesen gör, för att sätta fast mina böcker. Jag har valt att använda mig ut av de svarta böckerna ifrån Dyalog-serien. Tjocka fina papper, som håller för det mesta.

Tack för mig, syns snart igen.

Bazzill Classic Cardstock 12X12, 25/Pkg – Black
Dylusions Dyalog Insert Book – Black
Dylusions Paint Pens 2/Pk
Dylusions Stencils 5X8 – Love Hearts
Sizzix ScoreBoards XL Die 6X13.75 By Eileen Hull – Journal

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *