Little Man

IMG_6337

Hej! Idag fick jag tillfälligt vikariera för Ulrika och det gör jag med att visa 2 layouter från Simple Stories Lil Dude.

IMG_6338

IMG_6336

Detta är en serie som både jag och Ulrika bloggat om tidigare. Ulrika har tidigare visat en påse och kort som hon skapat med denna serien och i fredags bloggade jag 2 layouter.Jag har massa kvar från denna serien att skapa med , men detta var det sista jag visar i bloggen. Nästkommande fredag visar jag 2 layouter där jag använt Kaisercraft serie Fleur, välkommen då!

Material
Simple Stories Collection Kit 12X12 – Lil Dude
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 66/Pkg – Lil Dude
Simple Stories Stickers 4X6 8/Pkg – Lil Dude
Scrapbook Adhesives 3L E-Z Runner Dispenser
Scrapbook Adhesives 3L E-Z Runner Dispenser Refill

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *