Kort med kaffetema

Hej! Idag har jag använt mig av mina Distress Oxide, ett nytt set  från Lawn Fawn och textstämplar från InkyWings. Jag började med att färga in mitt akvarellpapper med tre olika gula Distress Oxider. Skvätte lite vatten på pappret och torkade bort det sen.
louise6
Det nya setet från Lawn Fawn heter Thanks a Latte. Ett härligt set som man kan göra som varm choklad med marshmallows, kaffe med ett litet hjärta, med gräddtopp, etc. Jag bestämde mig för att stämpla cirka hälften av kortet med kopparna. Jag täckte en del av kortet med Post It lappar och stämplade sedan.
louise5
Jag tyckte att det såg ganska tomt ut så jag tog den lilla marshmallows stämpeln och ritade ett litet öra på så blev det en liten kopp 🙂 Målade dem med Distress ink. Stämplade kopparna igen, klippte ut dem och bandet och målade dem. Drog även ett svart streck på pappret med en penna där jag hade satt min Post It lapp.louise4
Limmade på banden och duttade på några vita prickar.
louise3
Stämplade Magiska stunder, tillsammans med dig, från två set från InkyWings.
louise2
Limmade fast akvarellpappret på en kortstomme och satte fast den rosa koppen på 3D kuddar. Tog lite glossy accents i kaffekoppen och droppade några Nuvo Crystal drops på kortet. Gjorde en liten ficka i kortet och tänkte köpa ett kaffekort och sätta in, så kan jag ge bort det som en present och hoppas man kan ta en fika tillsammans, med den som får kortet. 🙂
louise1
Det var allt för denna gången. Vi ses om 14 dagar. Kram

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

 Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Thanks A Latte
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Skrivmaskin
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Choklad

Tim Holtz Distress
Distress Inks

MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ivory Seashell 675N
Inkssentials Glossy Accents 59ml
VersaFine Ink Pad Onyx Black
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *