Tre små enkla kort

Hej! Idag visar jag er dessa tre kort jag gjort. Enkel och stilren design som jag inspirerats av från duktiga DT Anna Uhras på Design in Papers, vår ”syster-blogg”.

Jag har helt enkelt bara använt vit och svart cardstock, underbara stämplar från Concord&9th och mist i olika härliga färger! Jag använder alltid slät, vit cardstock när jag stämplar. Här använde jag också den släta cardstocken som kortstomme. Det stämplade motivet fäste jag på ett lite större bit svart cardstock som jag sedan fäste med 3D-kuddar på den vita kortstommen.

Jag knölade ihop en liten plastpåse i handen, och formade en grop som jag sprayade lite mist i, typ tre-fyra sprayningar. Sen ”duttar” man mot pappret. Får man några droppar över på plastpåsen kan man ”stänka” på dem på pappret.

Material:
Bazzill Cardstock Mono 12X12, 25/Pkg – Canvas/Raven
Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg Smoothies – Coconut Swirl
Concord & 9th Clear Stamps 6X6 – City Stacks
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – Lemon Zest
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Seafoam
Scrapbook Adhesives 3L 3D Foam Circles – Black Mix

Hoppas vi ses snart igen! Jag vet att jag dyker upp nästa onsdag igen, och då blir det dubbla inlägg från mig. Ett på morgonen, och ett på eftermiddagen. Kram! 😀

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Tre små enkla kort

  1. Anna skriver:

    Nä men!! Åhhh!! Söta rara du!! Vad glad jag blir att jag kunnat inspirera dig!! Dina kort är heelt underbara!! Glädje!! KRAAAM💛💙💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *