Julkort med Lawn Fawn

Hej! idag ska jag visa ett julkort med Lawn Fawn stämplar och dies. Jag började med att stämpla husen två gånger och jag embossade med clear embosspulver. Det är lite lättare att måla och hålla mig innanför linjerna, husen är ju ganska små.
bild5
Jag målade en bakgrund på ett akvarellpapper med hjälp av tre olika Distress Oxide färger.
bild4
Skvätte sedan lite White Gesso, som jag blandat med vatten, på pappret.
bild3Torkade pappret med hjälp av min embossfön  (gick lite fortare) och stämplade sedan en julhälsning.
bild2
Jag klippte ut husen för jag ville inte ha någon kant runt och jag tog bort en kyrka. Granarna stämplade jag men grön färg och skar ut dem med hjälp av diesen. Med en annan dies skar jag ut två ”snöbackar” Stämplade jultomten och renarna och klippte ut en måne och målade gul. Satte fast husen på 3D kuddar och ”målade” lite Crystal drops på taken och granarna. Målade även lite ”mark” under husen och granarna med grå Distress Ink. Limmade fast det på ett rött cardstock. Det var allt för denna veckan. Tack för ni tittade. 🙂
bild1

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

Lawn Fawn Custom Craft Die – Ready, Set, Snow
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Ready, Set, Snow
Lawn Fawn Cutsom Craft Die – Stitched Hillside Borders
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – God Jul

Tim Holtz Distress
Distress Inks

Ranger Ink Heat Tool
MISTI Stamp Tool
Altenew Watercolor Palette – Large
Dina Wakley Media Gesso 59ml Tube – White
VersaFine Ink Pad Onyx Black
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ivory Seashell 675N

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *