Happy New Year 2019-Simple Stories

Det börjar med rask takt ta slut på detta året och det gäller att planera för nyår. Inför nyår så har ju Simple Stories lägligt kommit ut med både en mindre Collection Kit 2019 med mönsterpapper och ett Stickersark detta går även att köpa löst.

Här ser ni Stickersarket som jag har gjort mina två nyårskort av och gillar i inte mina alternativ så har ni massor av andra alternativ om ni använder Stickersarket.

Här ser ni mitt första kort som jag har gjort på en craftfärgat cardstock, det har jag matchat upp med rosa och svart. Stickersarket går ju i svart-vitt så det passar perfekt. Det rosa stjärnorna har jag gjort med Texture Paste och Blush Pearl embossingpulver. Happy diesen kommer från Lawn Fawn och den har jag satt på ett vitt Foam för att få lite höjd.

Mitt andra kort har jag använt Centura Pearl cardstock och en embossingfolder från Sizzix som heter Star Bright.

Material:
Simple Stories Simple Sets Collection Kit 12X12 – 2019
Simple Stories Simple Sets Cardstock Stickers 6X12 – 2019
Ranger Embossing Powder 14gr – Blush Pearl
Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Happy Happy Happy Add On
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Happy
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Ivory
Darice Foam Sheet 9X12 2mm – White
Paige Evans Thickers Stickers 5.5X11 494/Pkg – Whimsical Happy Life Mini Alpha

 

Det här är mina bidrag inför nyår 2019 och ni har ju faktiskt 14 dagar på er att knåpa ihop era kort.

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *