Årets sista julkort.

Hej! Idag visar jag årets sista julkort.  Detta setet har en stämpel och två stycken kantdies från Crafter’s companion Gemini. Jag började med att skära ut ena kanten efter jag stämplat julkulorna. Jag skar ut både kortstommen och akvarellpappret som jag stämplat på.
bild1
Jag använde mig av flytande gummi att maska kulorna. Det får torka en stund innan jag började med bakgrunden.
bild2
Jag använde mig av tre olika Distress Oxider till bakgrunden
bild3
Jag gnuggade bort gummit och målade kulorna med Distress ink och limmade fast det på kortstommen. Jag  satte ett julpapper bakom och stämplade  julkramar. Jag avslutade med några Nuvo drops och lite glitter på julkulorna.
bild4
Det var allt för denna veckan. Jag önskar er en riktig God Jul och ett Gott nytt år!

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

Crafters Companion Gemini Stamp & Die Set – Baubles
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – God Jul
Distress Inks

Pebeo Drawing Gum 45ml
MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Glitter Drops – White Blizzard 758N

VersaFine Ink Pad Onyx Black

250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *