Älvor, skog och en massa glitter

Hej,

Idag tänkte jag visa Er två kort som jag har gjort med hjälp ut av Crafters Companions nya serie Enchanted Forest,
Jag har använt mig ut av 6×6 blocket, där det finns de mest fantastiska papper med mer eller mindre färdiga bakgrunder.
På det vänstra kortet har jag stämplat grenen, älvan, texten och stjärnorna, alla dem ingår i ett set. På det högra kortet har jag stämplat älvan sittandes i gräset, vingarna på ryggen, och texten. Resterande är pappret som redan innan har mycket detaljer.

På stjärnorna på det vänstra kortet och som nåt hon blåser iväg på det högra kortet, har jag lagt glossy accent, och sen har jag använt mig ut av Tim Holtz Glitterduster. Jag fyllde min flaska med glitter från Nuvo.

Det var allt för mig denna gång. Väl mött snart igen.

Materiallista:

Sara Signature Collection Enchanted Forest Stamp and Die – Shine Bright
Sara Signature Collection Enchanted Forest – 6 x 6 Paper Pad
Crafters Companion Luxury Cardstock Pack A4 30Pkg 250gr – Silver
Tonic Studios Nuvo Glitter Collection – Diamond
Tim Holtz Glitter Duster

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *