I LOVE!

IMG_8612

Jag gillar detta med Art Journals, men jag vet inte om jag är för feg att kleta på eller om jag är dålig på att komma på vad man kan göra? Men nu har det kommit en Art journal från Dylusions som heter Jumpstart Journal och den passade mig perfekt!

På ena sidan så är det redan ”färdigt”, om ni tittar på bilden ovan så är det högra sidan som redan fanns där och den vänstra som jag försökt härma efter.

IMG_E8617

Journalen kom i senaste släppet från Dylusions och det gjorde även stämplarna jag använt på uppslagen. Jag köpte mig även en Flip Journal , det är den som ni ser nedan, där jag fortsatte med samma bakgrund. Dekorera den dock lite annorlunda mot den första.

IMG_8613

Dylusions saker är kul. Stämplarna är extra roliga då man kan använda huvudet från ett set och kroppen från ett annat. Man kan alltså variera dessa i all oändlighet. Jag tänker att jag fortsätter i min jumpstart journal som nu och ”härmar efter”. Sedan när jag fått in det lite mer så frilansar jag mig mer:-)

IMG_8616

Hoppas att  ni har det gott!!

Material
Dylusions Creative Flip Journal 8X5
Dylusions Jumpstart Journal
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Dylusions Paint 59 ml – Fresh Lime
Dylusions Paint 59 ml – Cut Grass
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Dylusions Cling Stamp 4/Pkg – Branching Out
Dylusions Cling Stamp Collections 8.5X7 – The Cat & I
Dylusions Cling Stamp Collections 8.5X7 – Never Forget Your Sparkle

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *