3x tags!

IMG_E8447

I dagens inlägg har jag använt mig av 2 gamla favoriter och en ny! Mannen på tagsen i mitten kommer snart in i butiken. Den finns med på ett set från Tim Holtz som heter The Professor, ha koll efter den:-)

Jag gjorde dessa när jag var på ett 50 års kalas (se mitt inlägg 1 mars) där jag lånade de underbara texterna som ni ser på tagsen. Blev så kär i dom så  jag gick och köpte dom själv så fort jag fick möjlighet. Apan och geten kommer från ett äldre set som heter Hipster, en favorit i samlingen som jag aldrig tröttnar på. Har satt 3D kuddar under huvudet på dom för att få lite demission på den, samt satt på lite Glossy Accents på detaljer. Lät de i övrigt vara, de är fina omålade med (tycker jag).

Hoppas att ni har det gott !

Material
Tim Holtz Idea-Ology Paper Pad 12X12 36/Pkg – Lost & Found  (Jag använder papper från det mindre blocket, men det var tyvärr slut nu)
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 4/Pkg – Hipster Goat
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 4/Pkg – Hipster Chimp
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Hipster
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Ranger Ink Mini Glossy Accents 18ml
DiP Scor-Tape – 1/4inch 7mm
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Mixed
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Snorkigt #1
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Snorkigt #2

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *