”Spot teknik” kort med Altenew stämpel

Hej! idag tänkte jag visa ett kort som jag gjort med sk. spott teknik. Dvs man målar bilden och klipper eller skär med dies, ut en del av kortet. Jag använde mig av en stor blomstämpel från Altenew, en mycket användbar stämpel och så snygg. Jag stämplade den två gånger på ett akvarellpapper med Versa fine med hjälp av min Misti. Det är bra att använda någon sorts av hjälpmedel när stämpeln är så stor och man kanske behöver stämpla fler gånger. Cili in Papers har några olika att välja på, kika under Stamping tools. 
bild4
Jag målade sedan en av dem med mina Distress ink färger och använde en rund dies från Tim Holtz Sizzix för att skära ut den.
bild3
Plockade fram en text från  InkyWings. Fastnade för Sänder dig varma kramar.
bild2
Passade in och satte spotten på 3D kuddar och limmade fast detta på en kortbas.
bild1
Tack för denna gång och så ses vi om 14 dagar. kram <3

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

 Altenew Clear Stamps 6X8 – Just Because
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – På Dopdagen
 Distress Ink Re-inkers

MISTI Stamp Tool
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 6/Pkg – Stitched Circles
250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *