Graphic 45 Kaleidoscope

När jag fick syn på denna serien Kaleidoscope från Graphic 45, blev jag omedelbart störtkär och visste med en gång vad jag ville göra med dessa underbara papper. Det blev ett album med yttermåtten 10,5 x 9 x 3,5 tum. Stommen har jag gjort av svart extra tjock chipboard. Klädde chipboarden med svart cardstock och efter det mönsterpapper på fram-, baksida och ryggen. Efter det var det dax att sätta dit dekorationen på ryggen, en Door Knockers även denna från Graphic 45.


Första uppslaget. Jag hade gärna gjort en video på detta så att jag kunnat bläddra i albumet och visa alla flärpar. Innersidorna är 10 x 8,5 tum gjorda med svart cardstock. Sedan är de dekorerade med olika flärpar lite hit och dit, jag har ingen mall utan bygger varje uppslag bara lite hur som helst.

Men till alla insidorna på flärparna har jag använt mig av papper från blocket Graphic 45 Double-Sided Paper Pad 12X12 – Kaleidoscope.

Det var med några svartvita sidor i blocket så dessa använde jag till mittuppslaget, men var ju bara tvungen att få med lite av de underbara färgerna här också. På sidan till höger är det en ficka som det sitter ett mindre album i.

För att hålla ihop flärparna så att de inte öppnar sig hela tiden så jag använt mig av många magneter.

Material:
Graphic 45 Collection Pack 12X12 – Kaleidoscope
Graphic 45 Double-Sided Paper Pad 12X12 16/Pkg – Kaleidoscope
Graphic 45 Double-Sided Paper Pad 8X8 24/Pkg – Kaleidoscope
Graphic 45 Kaleidoscope Chipboard Die-Cuts 6X12 – Decorative & Journaling
Graphic 45 Ephemera Cards – Kaleidoscope
Graphic 45 Staples Door Knockers 2/Pkg – Antique Brass
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black
Scor tape
Bazzill Chipboard Sheet 12X12 – Black
Tim Holtz Tonic Studios Maxi Guillotine 31cm / 12.25 inch – 1980E
Tonic Studios Super Trimmer
C-Thru Junior T-Square 12
Basic Grey Magnetic Discs 0,9cm 20/Pkg

Det var allt för denna gången, ha det gott och jag går in i pysselrummet och tänker göra några kort av alla spillbitarna som blev kvar efter detta projektet.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *