Rester av Kaleidoscope

På mitt bord ligger nu en hög med restpapper från mitt album som jag visade i förra veckan, gjort med de underbara papprena från Graphic45 serien Kaleidoscope. Så för att göra slut på lite av dessa rester så köpte jag i butiken en förpackning med 10 st kuvert och färdiga kortstommar.

Jag har gjort 5 st kort och använt några stämplar från Inky Wings.

Min tanke är att ge bort dessa kort, så då var jag ju tvungen att göra en ask att lägga korten och kuverten i. Bokstäverna till texten ISTÄLLET FÖR EN BLOMMA har jag stansat ut, satte först Stick it på baksidan av pappret för att lättare kunna klistra fast bokstäverna.

Material:
Graphic 45 Collection Pack 12X12 – Kaleidoscope
Graphic 45 Double-Sided Paper Pad 12X12 16/Pkg – Kaleidoscope
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Snorkigt #1
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Grattis
VersaMark Watermark Stamp Pad
Lawn Fawn Embossing Powder – White
Scor tape
Brevkort 10,5×15 cm med kuvert 10 set – Off-White
Tim Holtz Sizzix Thinlits Die Set 140PK – Alphanumeric Label
Stick It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided – Large

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *