Stampendous+hÄnglar&Wings=Dopkort

Idag har jag gjort ett dopkort med den stora stämpeln Blossom Scroll från Stampendous. Jag tycker den stämpeln är så vacker och användbar.

Jag färgade först in ett Sheena-papper med Distress oxider. Man får lägga på färg, torka,lägga på färg, torka och fortsätta så tills man känner sig nöjd.
När jag hade nått ”nöjd-stadiet” stämplade jag med Versafine. När stämplarna är så här stora kan det vara svårt att få en riktigt bra stämpling vid första försöket och då är ju Mistin oumbärlig! Det var nämligen precis det som hände… Om jag ska vara ärlig så förstår inte hur jag klarade mig utan min Misti. Utan Mistin hade jag fått börja om från början igen med min oxide-bakgrund…

Jag stansade ut motivet i tre kvadrater, satte en svart matta bakom de minsta kvadraterna och monterade dem med 3D-tejp för att få lite distans. Att använda 3D-tejp är enkelt men blir så effektfullt! Textstämpeln från hÄnglar&Wings stämplade jag på en kantbit som blev över från bakgrunden. Pricken över i-et blev, som så många gånger annars, Nuvo Crystal drops. Dessutom la jag på lite skimmer på blommorna med Spectrum Noir Sparkle Pen vilket ni kan se bäst på detta fotot.Jag gissar att ni njuter av vårvädret som nu kommit tillbaka, för att stanna hoppas jag! Jag njuter!
På återseende! Scrappa lugnt!

lenislenis/Lena

Material:

Stampendous Cling Stamp 6×6 – Blossom Scroll   
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Till Brudparet
Kvadratiska dies – har använt ngt okänt märke men här finns flera olika alternativ

Crafters Companion Sheena White Stamping Card 300 gram A4
Bazzill Cardstock
Crafters Companion Spectrum Noir Sparkle Pens – Clear overlay
Distress Oxide
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Apple Green 669n

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
EK Success Powder Tool Applicator
Provo Craft Cuttlebug Machine
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive

Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Scotch Quick Dry Adhesive
Tonic Studios Nuvo Glue Pen
Zig 2 Way Glue Pen

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *