Grattis med Kissing Techniques

Denna veckan har jag gjort två bakgrunder med hjälpa av Kissing Techniques som jag har snappat upp från den underbara Vicki Boutin. En skön inspirationskälla med massor av egna stämplar, stenciler, mönsterpapper, Crayons mm du kan kolla här vad som finns i Cili in Papers webshop

Här ser ni vad jag har plockat fram för att göra mina kort, några Distress dynor, Tim Holtz nya Metallic Cardstock och en dies och Sheena Stamping Card Paper.

Här ser ni att jag har svept min Oxide dyna över en helt vanlig plastfilm, tex ett plast ”skydd” som blir över när du öppnat ett nytt stämpel set. Oxide dynan drar jag över plastfilmen och sedan sprayar jag den med vatten innan jag Kysser mitt vita Sheena Stamping Card Paper med det.

Jag passade på att göra två bakgrunder i olika färger här ser ni min blåa bakgrund. Glöm inte att Oxiderna måste torka mellan lagren annars får man inga effekter av olika lager.

Här ser ni en närbild på det härliga Metallic Cardstocket som jag tagit ut min fjäder Dies med.

Ja inte nog med att det är Mors Dag snart innan dess så fyller ju min mamma år, och det klart att hon är Världens Bästa Mamma.

Det andra kortet blev ett kort som hamnar i min bra att ha hög. Grattis kort kan man aldrig ha för många av. Det härliga texterna kommer från hÄnglar&Wings, jag är väldigt glad för att det finns någon som gör så bra och Coola Svenska stämplar.

Material:
Sheena Douglass White Stamping Card Paper A4 – Pack of 60
Tim Holtz Distress Sprayer 118ml
Tim Holtz Idea-Ology Kraft Metallic Paper Pad 8X8
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Ascoola Vänne36/Pkg – Confections
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Världens Bästa #1 A7
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Grattis
Distress Oxide
Distress Inkpad
Stampendous Detail Embossing Powder – Clear
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black

 

Det var mitt försök att använda det läckra Metallic Cardstocken från Tim Holtz, många Cardstock kvar i paketet vad blir det nästa gång..

Ha en riktig härlig Måndag.

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *