Grattiskort med blommor

Hej! Idag har jag använt mig av Altenew Smile more . Jag har kikat lite på You Tube och min favorit Jennifer McGuire. Hons gjorde ett kort där hon maskade en del av kortet och sedan stämplade blommor, som hon embossade med vitt. Jag använde mig av ”Tesa maskeringstejp” som inte klistrar så hårt på pappret. Blommorna gick lite omlott och det fungerar ju jättebra om man maskar med tex. Post it lapp.
bild-nr-1
Jag använde mig av två olika blåa färger som jag färgade in akvarellpappret med. Torka gärna av det embossade med lite papper efter färgen är pålagd så blir blommorna riktigt vita igen.
bild nr 2
Stämplade Hurra på din dag från Inky Wings stämplar.
bild-nr3
Det var allt för idag.vi ses vi om 14 dagar. Kram 🙂
bild-nr4

Material:

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Bazzill Cardstock

Altenew Clear Stamps 23/Pkg – Smile More
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Till Brudparet
Distress Oxide

MISTI Stamp Tool
Lawn Fawn Embossing Powder – White
250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Grattiskort med blommor

  1. Inga skriver:

    Åh! såå fint kort, inspirerad !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *