We lose ourselves……….

IMG_E9463

Här kommer mitt andra uppslag som jag gjorde hemma hos Veronica (kolla inlägget för 2 veckor sedan). Detta uppslag skapade jag på ett sätt som jag använt mig av tidigare när jag skapat. Dylusions har något som heter Postcard. Det är precis vad det låter som , vykort. Jag väljer ett och sedan utgår jag från det, färgen, stämplarna osv.

IMG_E9464

Så vykortet valde färgen, jag tog prickarna från hennes klänning och satte på min layout och svamparna. Detta är för mig ett enkelt sätt att skapa. Även fast jag inte känner mig kreativ så kan jag alltid ta ett vykort och bara inspireras av det. Jag stämplade svamparna på svart papper med vit stämpeldyna, sedan fyllde jag i med en vit penna.

IMG_E9465

Ha det så gott! Hoppas att vi ses om två veckor, då är det juni!!!! Galet!

Material
Dylusions Paint 59 ml – White Linen
Dylusions Paint 59 ml – Postbox Red
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Dylusions Cling Stamp 8.5X7 – Toadstool Town
Dylusions Cling Stamp 6/Pkg – Further Around The Edge
Crafters Companion Spectrum Noir Blending Tool 3pcs
Dylusions Cling Stamp Collections 8.5X7 – Let Me Adjust My Crown
Dylusions Postcard Images 4X6 – Set 1
Hero Arts Hues Pigment Dye Ink Pad – Unicorn

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *