Dylusions Paint – Pomegranate Seed

Nytt uppslag i min regnbågsbok.

I denna boken har jag grundat 2 uppslag med var och en av dylusions akrylfärger. Och här kommer de 2 uppslagen med färgen POMAGRANATE SEED. Stencilerna jag använt mig av är dylusions Teardrops och Maisie. Nyckelhålet finns med i Maisie stencilen och det skar jag ut och satte en på andra uppslaget. För att få till det bågformade har jag använt  Dylusions Journaling Block

Ansiktet är en bild från dylusions adhesive canvas kit 2.

Allt vitt är färglagt med en Posca penna, den blir riktigt vit.

Material:
Dylusions Paint 59 ml – Pomegranate Seed
Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9
Dylusions Journaling Block 9X5
Dylusions Stencils 5X8 – Maisie
Dyan Reaveleys Dylusions Stencils 9X12 – Teardrops
Dylusions Cling Stamp 8.5X7 – Laugh til You Leak
Dylusions Adhesive Canvas 3.375X5.25 8/Pkg – Set 2
Dylusions Washi Tape Set – Set 6
Posca Paint Marker Pen PC-1M – White 1

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *